Stockholm i mitt hjärta…

juni 16th, 2017

Stockholm har aldrig lockat mig. Jag förstod inte varför alla envisades med att flytta dit och börja plugga eller jobba.
Jag har ändrat mig. Jag vet inte om det är för att mitt hjärta(Mats) finns där eller om jag verkligen har blivit kär i Stockholm som stad.
Både och hoppas jag.

Jämför jag med Malmö så känns huvudstaden så mycket mer levande.

Imorgon åker jag upp och jag längtar sååå….

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47