Dags för sängen

december 5th, 2016

Men nu ska jag faktiskt sova, det börjar bli sent.. Börjar halv 9 imorrn, så jag måste hinna med skolan och fixa mig och en massa med tanke på att vi ska till Skansen med skolan, så då vill jag sminka mig. Hoppas det blir fint väder då, or else i stay at home! Hmm.. Måste välja kläder nu, vad fan ska jag ha på mig?

Något att tänka på under natten? Nu ska jag sova iallfall, Nighty Nighty darling. <3

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47