Shopping

februari 3rd, 2016

God kväll.

(Jag tycker att ni har blivit lite snåla med kommentarer på sistone)

Nu har vi kommit hem från Vällingby Galleria.  Det var helt sjukt mycket folk! Jag hatar när det blir mycket folk och vill helst lägga mig ned på golvet och försvinna, men det funkar inte alltid.
Idag fick jag med mig hem lite nya kläder.  Jag hade lovat mig själv att inte köpa för mycket.  Men men jag har inte shoppat till mig själv på flera månader, så det var dags att unna sig lite. Även om jag har ett lån kvar på 30000 kr så blev det lite nya kläder. Har hittat ett samlingslån för detta nu!
Jag köpte den klassiska fodralklänningen, två långa linnen, ett linne med dragkedja och ett skärp.  Jag är jätte nöjd med allt!

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47