Dagen idag!

augusti 16th, 2015

Idag har jag kunnat slappa här hemma, jag satt nämligen uppe till strax efter kl.3 inatt och gjorde klart mitt skolarbete som ska vara inne på söndag!! Verkligen så skönt. Vaknade imorse av att M kommit in till våran säng, hans hud nästan brände mig. Feber!! 🙁 Så idag har vi bara myst här hemma, vi har försökt vila i omgångar. Jag köpte juice och nyponsoppa som lilleman har druckit, och han är jätteglad som äntligen får ta medicin. Annars är det ju bara jag som tar järntabletter m.m. på kvällarna. Han verkar tro att det är något gott han går miste om… Dessutom har jag planer för helgen, så det känns skönt att inte behöva tänka på studierna för en stund… Prinsessan har i dagarna hunnit bli en månad gammal, tiden går fort… på de här bilderna är hon rätt lik M som bebis!

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47