planering

januari 16th, 2015

Inte för att jag trodde att det skulle bli direkt lätt, men det här var faktiskt lite svårare än jag trott ändå. Sitter och funderar på vad jag kan göra med byggtreorna på tisdag. Jag kommer bara på övningar som fungerar på engelsklektioner, eller egentligen språklektioner överhuvudtaget, men inte så bra på svenska.

Min handledare berättade att hon exempelvis brukar ta en text ur en bok, sedan förenkla den och därefter låta eleverna smycka ut den förenklade texten. Sen får de se den ursprungliga texten också, som ett exempel på hur det kan se ut. Något annat hon brukar göra är att ta med en felaktig text och låta eleverna rätta den. Visst, jag skulle väl kanske kunna göra något sådant jag med, men jag hade ju velat göra något nytt.Målet är att de ska öva sig att skriva, så det skulle väl kunna vara både stavning och själva uppbyggandet av en text.

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47