Haremsbyxor, alltså skojar ni med mig!?

september 15th, 2014

Aldrig har jag sett ett sådant fult byxmode i hela mitt liv, nåja jag är bara 15 år så jag slapp väl se dom randiga leggings som användes som byxor men ändå! Att gå runt med byxor som både hänger där framme och bak som en stor blöjja är enligt mig konstigt och fult. Kolla bara på dom här till höger, vad är det för skit?! Enligt Glamour så är det vårens heta byxmode och det stämmer säkert. Men jag skulle aldrig i hela mitt liv bära något som hänger på det där viset. Jag kämpar ju till och med för att jag ska lyckats använda ett par mjukisbyxor (som inte hänger) på gymnastiken! Annars så skulle jag aldrig använda mjukisbyxor.

Kommer du följa denna ”trend”?

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47