personalfest

juli 9th, 2014

Okej hur ska man börja på detta inlägg då? Mycket och skriva men ingen ork, är alldeles för bakis, lr full för allt snurrar fortfarande!

Men i alla fall, festen var så jäkla lyckad, super bra show, god mat och mycket alkohol ja! Haha, Oily och jag var i toppform och njöt av att stuffa omkring! Sen att Tippy tjejerna var askalas gjorde saken bara mycket roligare! Vissa skämde faktiskt ut sig rejält, men det var inte nån av oss så vi fick se bra underhållning =).
Vid 1 blev det slagt och möta upp Sammanta, Emma m.m och där slog allt på fyffan vad full jag blev, förstår inte hur detta kunde komma sig men men det är väl bara nått jag få leva med, men jag kunde varit lite nyktrare! Haha! Men jag lever så varför klaga? Hade i allafall en kanon kväll minus en redig fylla på slagt vid 3 tiden, men men =).

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47