Badhytten stod i lågor!

april 14th, 2014

Om det nu visar sig att det är samma personer som ligger bakom nattens brand så hoppas jag att polisen börjar jobba lite hårdare för att få tag i odågorna. Nu får det vara nog! Ni kommer ha förstört hela min sommarfrid när jag kommer ner till  min hamn i sommar och det enda jag ser är ruiner från ett forna Badhytten.
Skandal!

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47