vad händer?

november 10th, 2013

Jag längtar till skolan imorgon, japp, det är sant! Men inte till skolarbetet utan efter min kära klassis. T.ex. så har jag inte träffat min babyboo Maria sedan i tisdags, jag tror att jag kommer avlida inom en snar framtid om jag inte får träffa henne, och samma sak gäller min partner in crime Morre, jag missade fan tagg-dagen :

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47