Svart och vitt

september 4th, 2013

Jag var inne en sväng på Kappahl idag. De har snygga Ebbe barnkläder där.
Själv handlar jag aldrig barnkläder där. Men mina nära och kära handlar
mycket kläder där till mina barn. De är alltid snygga kläder.

När jag handlar blir de oftast Lindex ibland H&M. Av ren vana. Begagnat
handlar jag popkläder på tradera.

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47