spinning

mars 24th, 2013

Ja, var på spinning igår blir det nu, och faan vad kul det var! Pissjobbigt, men jävligt skoj! Sen kollade ja fel i busstidstabellen så tog en powerwalk på 20 (!) min hem, för att då upptäcka att Bruno åkt på sin träning och har låst dörren, och inte fasiken kom jag ihåg att ta med mig hemnyckeln inte! Funderar lite och bestämmer mig för att gå till Moster Maud och vänta där tills Bruno kommer hem. Går dit, tänt i hela lägenheten, men-låst-inget svar på hemtelefonen-inget svar på mobiltelefonen-och ingen som öppnar. Springer då runt och knackar på varje fönster, funderar starkt på att göra inbrott för det är så jäklarns kallt…
Det hela slutade med att jag gick å¨affären, köpte ett gigantiskt äpple och en tidning, satte mig i vårt trapphus och var grinig…

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47