Jacka!

januari 31st, 2013

Köpte en ny jacka idag från H&M, men jag är inte helt 100. Köpte denna gråa nedan. Tänkte först köpa samma men i svart, fast jag har så många svarta jackor så det fick bli grått. Hittade en snygg inne på Zara också, men i min storlek fanns den bara i brunt och jag har redan så många bruna jackor. Jag tror iallfall att jag behåller denna, men är inte säker… 

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47