Love of luxury on top 3

december 14th, 2012

En kort repotage om vackra ting som ar vart att investera pa infor sitt livs stora dag, namnligen forlovning och brollop.
Svindyrt naturligtvis men mycket vart for kanslan att far bara nagot av designerna fran dessa varldsberomda juvelare! Alla ni killar som ar ute i friatagen, jag ger er en hjalpande hand om att tipsa om de mest exklusiva och kanda marken i varlden som ar varje tjejs drom att fa bara pa sin hand en dag…
Smakar det sa kostar det och jag maste nog sanningsforklara det for mig sjalv och for alla andra tjejer darrute om myten..
YES, diamonds are a girls best friend!

Forst ut ar narturligtvis den stilrena…

Den klassiska ringen som ni ser langst ut till hoger pa bilden ovan ar troligtvis en av de mest eftertraktade forlovningsringen som finns i varlden. Designen introducerades 1886 karakteriska Tiffany infattningen som gjorde Tiffany varlskant och som gjorde att alla andra juvelare runt om i varlden kopierade men som aldrig uppnar den riktiga originalet som hos Tiffany & co. Infattningen later diamanten trada fram och lyftas upp av sex tunna armar som ger en illusion av att diamanten svavar fritt ovanfor ringen.

Pa andra plats (enligt mig) har vi den romantiska…

Den legendariska juvelerarbutiken Cartier grundades 1847 av Louis-Francois Cartier. Cartier har under arens lopp skapat ett antal ododliga klassisker och fa ar val de som aldrig hort talas om Cartier. Enligt mig har de skapat manga vackra wedding band eller vigsel ringar som vi kallar har i Sverige. Jag skulle inte tacka nej till en en av deras wedding bands design iallafall…

Sist men inte minst den moderna…

Bvlgari ar en av varldens mest hyllade och exklusiva juvelerare som sedan starten 1884 har skapat en rad legendariska smycken. Bvlgari ar inget for den sparsmakade utan deras design är ofta synonym med extrem lyx och flardfull utforming. B.zero1 ar en av deras mest salda serier och ringen ar idag verkligen ett signum far foretaget Bvlgari.

2 Responses to “Love of luxury on top 3”

  1. Ingrid Lund skriver:

    Hoppas du fortsätter skriva.

    //Ingrid

  2. Loke Sundberg skriver:

    Hoppas du fortsätter skriva om detta.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47