Shopping!

november 11th, 2012

Jag älskar shopping, det är verkligen den moderna människans ultimata nöje. Att gå runt i en ny stad och upptäcka deras utbud av affärer och shoppingmöjligheter, det är det bästa jag vet. Jag har utforskat Londons shopping flera gånger. I vår ska vi åka på rena shoppingresor till Barcelona, Paris, Grenoble och Salzburg.

Det enda vi ska göra är shopping och det kommer att bli riktigt roligt. Äkta shopping är mycket roligare än att handla på nätet. Även om nya sätt att shoppa dyker upp online med. Just nu är det en växande trend med social shopping som jag tror mycket på. Älskar att vara vid affärerna precis när de öppnar, vara först in i butiken när helgfolket inte hunnit upp ännu. Man strosar runt tills man har ont i fötterna. Sen sätter sig ner till lunch, ta en sallad på ett bra fik och prata med väninnorna om vad man köpt. Har jag färre än fem påsar till lunch har det inte varit en bra dag. Sen ut på eftermiddagen igen. Målet är att ha ordentligt med påsar till eftermiddagsfikat. Jag älskar kaffe latte, gärna med chockladströssel. Det kan vara jobbigt med shopping, efter en lång dag i Stockholms affärer blir en flicka lätt trött. Även plånboken börjar kännas några tusen kronor lättare. Då gäller det att pigga upp sig med lite koffein innan man åker hem för kvällen.

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47