Hur jag hittar billiga kläder

oktober 15th, 2012

Det finns lite olika sätt för att få tag på billiga kläder. För flera år sedan när jag inte kunde datorer och Internet särskilt bra gick jag ofta till lågprisbutiker för att fynda riktigt billiga kläder. Problemet med att köpa kläder på det viset var att jag ofta behövde åka runt till flera butiker, och ibland behövde jag dessutom resa ganska långt för att komma till nya butiker att titta i. Det finns även olika gratis erbjudanden och tävlingar där du kan hitta rabatter och gratis kläder, se mer på freeshopping.nu.

Det hela resulterade i dels i att det tog det ganska mycket tid, och dessutom var jag tvungen att du har mycket bensinpengar eftersom att jag inte alltid kan hitta kläder som jag tyckte om att vid en lågprisbutik som låg i närheten av min bostad. Nu när jag har lärt mig om datorer kan jag däremot sitta vid datorn och fynda billiga kläder från hela Sverige. Exempelvis köpte jag förra veckan dessa härliga vantarna, både för skidåkning och kalla dagar.

Hot Paws Plush Mitt

Snygga vantar från Hot Paws!

Jag har dessutom vid något tillfälle provat att beställa från Tyskland, vilket faktiskt fungerade förvånansvärt bra. Det enda problemet var att frakten tog några dagar längre, men det gick i vilket fall på mindre än en vecka så jag tycker ändå att det var helt okej.

2 Responses to “Hur jag hittar billiga kläder”

  1. Molly Larsson skriver:

    Kanon att du delade detta.

  2. Kevin Danielsson skriver:

    Bra inlägg!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47