hej hopp ett litet kvälls inlägg

september 21st, 2012

 nu tänker jag gå och göra lite köttfärsås med pagetti ala annika. tror jag ska göra recept sen 😛

sen så ska jag se The notebok ( dagboken) tror den kan vara rätt ¨så bra skriver en liten recition om den sen. datorn måste få vila lite nu den har varit på i 5 h i sträck men lovar skriva ett inlägg till innan kvällen är slut  juste i dag är det tv kväll med så får skynda mig nu. fan kommer typ inte hina se dagboken ju för om 1,5 h så börjar ju vänner ( elelr är det christine ?) ses skriver på någon reklam senare i kväll.

Kram och puss era små babianer HAHAHA SKOJA…

2 Responses to “hej hopp ett litet kvälls inlägg”

  1. Greta Blom skriver:

    Bra info.

  2. Saga Olofsson skriver:

    Hoppas du fortsätter skriva om detta.

    //Saga

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47