Violet Wednesday Challenge: Fyrinnae Eyes

juli 22nd, 2012

är har jag använt Merlot (kanske lite fusk för den är aningen mer vinröd än lila egentligen), Dark Magik (som är röd i basfärgen men eftersom den har blått skimmer tycker jag att den ser lila ut när den appliceras), Arcane Magic Healers Touch (en av mina favoriter – fantastisk lila nyans som skiftar i silver, rosa och grönt) och så Lights of Stockholm som lavendelgnistrande highlighter.

Ok, jag erkänner – det blev inte bara Fyrinnae, jag ville ha en silvervit skugga också och jag hittade ingen Fyrinnaevariant där, så jag tog The Body Shops nya skimmerkub (kommer i butik i januari) i snövitt och tonade ut allt med. Eyelinern, ja just det… jag använde MAC Macroviolet där. Ser ni så snygga fransar jag har? Jo, fake… Demi-Luvies från Ardell.

Visst blev det en lite sagolik, isig look!

Leave a Reply