Kanske äter frukost ute på min altan?

juni 8th, 2012

Vacker ♥ Jag kan aldrig sluta förvånas över hur vacker denna människa är.
Jag  önskar  att  jag såg ut som Lily Cole.
Lily Cole

Jag vet att man inte ska säga  så,
men  jag  önskar  verkligen  det.  Hur  som hellst så  har  jag  precis  vaknat.
Jag  ska gå upp och sätta mig på altanen och äta frukost ^-^  Om  det  är
sol ute nu ? Jag kan inte se för mina fönster är jätte små och jag  har  alltid
gardinerna nere ^-^ Ha en bra dag!

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47