Yey..jag menar Nej

april 4th, 2012

Idag var tanken att ha en fotosession med Hanna. Dock ville vädret jävlas med mig som vanligt och istället för de senaste dagarnas stålande sol som får mig att bara älska Våren så öser regnet självklart ned och hela dagen blir förstörd.
Attans battans.


Något som däremot är kul idag är att det är semifinalpå i Champions Leauge! Jag hoppas Chelsea vinner

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47