Yay, jag frös inte ihjäl!

mars 6th, 2012

Fast mina gamla heatpaks höll inte vad de lovade. 12 timmar skulle de hålla värmen. Efter en och en halv timme var de lika iskalla som mina fingrar.

Bah.

Köpa nya imorgon, mina fingertoppar tappar känseln på bara nån minut när jag inte har vantarna på mig och av vissa praktiska skäl kan jag inte alltid ha överdraget på på torgvantesmodellen. Det är svårt att utföra finlir med locket på.
heat pack

2 Responses to “Yay, jag frös inte ihjäl!”

  1. Olle Mattsson skriver:

    Tack, bra tips!

  2. Thea Danielsson skriver:

    Bra inlägg som vanligt.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47