Marc Jacobs och en kopp choklad

februari 22nd, 2012

Har ”stormen” kommit till er än? Här viner snön utanför fönstret och jag sitter med en mugg varm choklad framför datorn och är glad att jag blir hämtad idag och slipper cykla hem i ovädret.
Oh! Jag fullkomligt älskar Marc Jacobs klänningar. Dom är som en dröm! Man vill ha allihopa, och den här är en riktig fullträff. ca 2000 spänn, på ett ungefär. Inga småsummor som man kan plocka fram ur fickan direkt men, drömma får man alltid! Out and about!

Marc Jacobs klänning

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/cravingforfashion.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47